Bataie cu pietre, bate si sabii! Taximetristi-pirat vs taximetristi legali

Ultima actualizare: 16-08-2012 15:58
Bataie cu pietre, bate si sabii! Taximetristi pira...
Bataie cu pietre, bate si sabii! Taximetristi pira...

Circ total intr-o localitate din Mehedinti. Zeci de taximetristi s-au luptat cu sabii, pietre, bate si chiar traverse de tren.


Scandalul a izbucnit dupa ce soferii care lucreaza fara acte l-ar fi atacat pe angajatul unei firme autorizate. De frica, omul si-a chemat colegii in ajutor. Au venit tare din urma si luptatorii din trupele speciale.

Cel care a fost incoltit oprise sa ia un client. Atunci, 20 de indivizi care lucreaza ilegal s-au napustit asupra lui inarmati. Pentru o clipa, barbatul a fost salvat de un coleg. Acesta a venit cu viteza si l-a luat pe capota pe unul dintre agresori. Apoi a inceput o lupta crancena intre cele doua tabere.

Pietrele au suierat periculos, iar un trecator, care se oprise sa vada bataia, era cat pe ce sa fie doborat.

De altfel, din imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede cum si masinile sunt facute zob.

Dupa cateva minute, au aparut politistii si luptatorii din trupele speciale.

Doi dintre taximetristi au ajuns la spital, raniti in incaierare.

Dupa cateva ore, politistii au reusit sa-i identifice pe atacatori. Cinci dintre ei sunt cercetati penal pentru ultraj, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Daca vor fi gasiti vinovati, vor suporta toate pagubele.

Anchetatorii spun ca intre cele doua tabere mocnea de mai mult timp un conflict. In repetate randuri, taximetristii unei firme autorizate ar fi fost amenintati de asa-zisii pirati ca vor plati daca mai vin in zonele "controlate" de ei si le iau clientii.

La spital au ajuns un tanar de 20 de ani, cu o mana zdrobita, dar si un coleg de-al lui, injunghiat cu sabia. Vietile lor nu sunt in pericol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO