Baiatul de 13 ani, care si-a ucis mama, a incercat sa-si omoare si tatal!

Ultima actualizare: 09-10-2012 07:36

Detalii infioratoare in cazul baiatului care si-a ucis mama cu un ciocan: anchetatorii au descoperit ca, in urma cu 2 ani, copilul si-a injunghiat si tatal. Acum barbatul a ajuns la spital, cu simptome de otravire si isi banuieste fiul.


 


Tatal baiatului, asistent medical, a ajuns de dimineata foarte speriat la urgente si s-a plans colegilor ca nu se simte bine. Cu vocea tremuranda, omul a spus ca isi banuieste fiul ca a incercat sa-l omoare si pe el. Dar analizele nu au confirmat acest lucru. Spaima parintelui vine insa, dupa ce, in 2007, pe cand avea doar 11 ani, baiatul a vrut intr-adevar sa-l ucida. A recunoscut-o la audieri, fara sa pomeneasca vreun motiv.

Anchetatorii au stabilit ca atunci cand a fost injunghiat, tatal baiatului dormea, iar alaturi de el se aflau sotia, dar si sora baiatului. Omul a ajuns la spital, iar cand a fost intrebat de politisti ce s-a intamplat a ascuns totul, spunand ca s-a ranit singur, cu un cutit. A spus adevarul abia luni, cand a fost audiat de procurori.

Dupa ce a incercat sa isi omoare tatal, baiatul ajuns acum de 13 ani a reusit sa isi ucida mama. Copilul si-a recunoscut fapta, dar fara sa dea multe detalii despre motivul care l-a impins la aceasta cumplita crima.

Si tatal, si mama, profesoara cunoscuta in Iasi, au facut tot posibilul sa ascunda problemele pe care le aveau acasa. Femeia se lauda mereu in cancelarie cu copiii ei, baiatul si fetita de 5 ani, si nu lasa sa se vada ca trece prin momente teribile.

Adolescentul avea o personalitate duala, spun psihologii. La scoala invata foarte bine, terminase clasa a VI-a cu 9,70 si era un coleg bun. Latura sa violenta iese la iveala, insa, din contul pe care si-l facuse pe internet. Acolo spune ca adora sa stea ore intregi la calculator, in fata unui joc extrem de dur. A postat si online personajele cu care se lupta.

Copilul in varsta de 13 ani este internat acum la spitalul de psihiatrie. Este izolat intr-o camera, iar un ingrijitor are sarcina sa se uite in permanenta pe imaginile camerelor de supraveghere din rezerva. Este foarte linistit acum, spun medicii. Ei nu exclud ca o problema neurologica sa fi declansat comportamentul agresiv. L-au programat chiar si la un examen RMN.

Joi, specialistii il vor supune unei expertize psihiatrice. Apoi va fi audiat iarasi de procurori, care vor sa confirme ipoteza ca planuise in detaliu uciderea mamei. O dovada: rucsacul lui, pregatit pentru plecare. Avea in el haine, mancare si harta muntilor Carpati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO