Au fost arestati primii romani care au protestat violent contra taxei auto!


Ultimul update: Duminica 14 Octombrie 2012 01:55
Data publicarii: Duminica 14 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

S-a intamplat la Timisoara. Practic si-au fortat norocul si au sfidat fortele de ordine, care le-au aprobat un traseu, numai ca ei l-au modificat.


Dezbate taxa auto!

Inca de la ora 11.00, tensiunea plutea in aer. Protestul a inceput cu sloganuri dure si scantei intre participanti si fortele de ordine. Peste 200 de soferi au marsaluit in Timisoara. Patru dintre ei au fost retinuti si amendati.

Protestatarii au incercat sa blocheze soseaua catre Lugoj. Politistii si jandarmiii n-au mai stat pe ganduri si au intervenit, inainte ca situatia sa degenereze.

Toti soferii care s-au abatut de la traseul aprobat au fost trasi pe dreapta. Unii au inteles pericolul si au incercat sa dispara cand au realizat ca altii au fost retinuti. Politistii au fost cu ochii pe ei.

Intre timp, in administratiile fiscale care elibereaza deciziile de plata a taxei de poluare a fost aproape pustiu. Semn ca cei mai multi nu au reusit sa obtina in timp util o programare pentru omologare la Registrul Auto Roman.

Reprezentantii Fiscului precizeaza ca toti cei care au obtinut decizia de calcul a taxei pana duminica inclusiv, dar nu au avut bani sa o achite, nu vor fi afectati de intrarea in vigoare a Ordonantei de Guvern. Nu vor da de trei ori mai mult.

Portret: "TaXXXa auto, triplata si necenzurata"

Instanta i-a dat dreptul de a-si inmatricula masina fara a plati taxa auto
Scandari la Deva impotriva taxei auto! Vezi aici imagini
Taxa auto: haos la Timisoara! Vezi aici imagini
VIDEO PROTVPLUS.RO