Asistenta de pe ambulanta, lovita cu pumnul de ruda unei paciente

Dată publicare: 09-09-2010 00:00
Dată actualizare: 07-10-2012 11:06


Un echipaj de la Ambulanta Racari, din Dambovita, a fost agresat miercuri seara in timp ce se afla la o urgenta! Asistenta povesteste ingrozita ca a fost lovita cu pumnul in fata si in spate de ruda unei gravide.

Apartinatorii acesteia ar fi vrut astfel sa se razbune pe echipajul de la ambulanta, pentru ca n-ar fi ajuns mai repede la femeia insarcinata ce se ranise dupa ce ar fi cazut dintr-o caruta.

Asistenta dovedeste insa ca a ajuns in patru minute la fata locului, insa, in loc sa fie lasata sa acorde ajutor suferindei, a fost atacata de un barbat. Nici soferul ambulantei nu a scapat usor, si el fiind injurat si apoi sechestrat in masina.

Desi au vazut aceleasi scene, martorii au explicatii diferite: unii spun ca intarzierea n-a fost decat in mintile cam tulburi ale rudelor gravidei, altii, ca ambulanta ar fi venit cu viteza melcului, incat pe asistenta si pe sofer tot clanul s-ar fi strans sa-i invete, cu palme si pumni, ce e aia o urgenta.

Asistenta si soferul sunt decisi sa depuna plangere la politie. Daca oamenii legii il vor depista pe agresor, acesta va fi cercetat penal pentru loviri si alte violente.

Femeia insarcinata a ramas internata in spital.
 

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO