Final fericit in cazul copilului care si-a amenintat parintii ca se omoara

Dată publicare: 09-09-2010 00:00
Dată actualizare: 09-10-2012 09:59


UPDATE: Dupa o noapte intreaga de cautari febrile, griji si lacrimi din partea unor parinti din Gorj care isi cautau baiatul de 14 ani, joi, le-a venit inima la loc.

In timp ce politisitii si jandarmii au scotocit imprejurimile in cautarea lui, baiatul s-a strecurat in casa si, joi dimineata, parintii l-au gasit dormind dus. S-au bucurat enorm, mai ales ca nu mai sperau sa-l gaseasca in viata dupa ce copilul le-a lasat un bilet in care le spunea ca e gata sa-si ia zilele.

Acum cateva zile, un vecin, fost politist, l-a acuzat pe baiat ca i-ar fi furat sapte porumbei. Isi gasise pasarile in curtea familiei baiatului, si parintilor le-a crapat atunci obrazul de rusine. L-au certat si se pare ca el nu a luat prea bine vorbele lor aspre. Miercuri seara le-a scris cateva cuvinte pe o bucata de hartie si dus a fost.

Aproape 40 de politisti si jandarmi au venit in sat, la chemarea parintilor. L-au cautat pe baiat pe dealuri, prin casele abandonate si chiar si in gara din Targu Jiu.

Din fercire, copilul s-a intors acasa. Politistii stau de vorba cu el si incearca sa afle ce l-a determinat sa-si ia lumea in cap si pe unde a ratacit din momentul in care a disparut.

 

Tags: disparitii,


VIDEO PROTVPLUS.RO