Manifestatie pentru sustinerea primarului Solomon la Craiova!

Ultima actualizare: 16-05-2012 17:30

Sustinatorii primarului au iesit in strada in jurul orei 17.30 si au stat pana in jurul orei 18.30. In fata Teatrului National din Craiova, cei 700 de manifestanti, majoritatea angajati ai primariei, au transmis mesaje de sustinere pentru Solomon.

"Este un om bun, ne-a ajutat cu bani", au strigat in cor si miile de oameni care au iesit azi la mitinguri, au fluturat stegulete si au plans dupa primarul Craiovei, arestat pentru luare de mita.

Pentru ei nu conteaza ca s-ar fi manjit cu 50.000 de euro. Important este ca mergea cu familia la biserica si saluta pe toata lumea. Nici subalternii lui Antonie Solomon nu mai au alta treaba prin birouri.

Au tiparit 1.000 de afise, prin care cer eliberarea sefului lor si au instalat un banner urias pe cladire. "Un suflet mare nu poate fi inchis niciodata", sta scris pe acesta.

In vreme ce multimea scanda in drum, in biserica parintele a facut chiar o slujba. Poate justitia divina ii face dreptate primarului, arestat pentru 29 de zile sub acuzatiile de luare de mita si fals in inscrisuri.

Vineri, cu totii vor sa plece la Pitesti. Acolo se judeca recursul depus de avocatii lui Solomon.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO