Aproape sa faca infarct! 5 huligani i-au umplut casa cu coroane mortuare

21-05-2010 00:00


O farsa macabra la care s-au distrat copios s-a intors impotriva unor adolescenti din judetul Vaslui. Cei cinci tineri s-au ales cu un dosar penal si cand vor ajunge la majorat, risca sa intre in puscarie, dar nimeni din satul lor nu-i compatimeste.

Oamenii inca vorbesc dupa doua zile de spaima barbatului caruia i-au umplut casa cu coroane mortuare, furate din cimitir.

Bauti bine si pusi pe fapte mari, tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani s-au distrat ore in sir pe seama satenilor din Barzesti. Mai intai au furat coroanele din cimitirul satului pe care le-au pus, cu o galagie cumplita, pe gardul si pe casa unui barbat. "Decorul" l-au completat cu mai multe steaguri.

Au continuat aruncand cu pietre in casa altui satean, care, speriat a iesit sa se apere cu toporul. Adolescentii au mai luat cateva case la rand, apoi s-au linistit. La prima ora, oamenii au facut reclamatie la politie, iar huliganii s-au ales cu dosare penale pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Pentru ca sunt minori, ar putea scapa de inchisoare, cel putin pana la majorat.

VIDEO PROTVPLUS.RO