Mititelu: Am fost audiat ca martor. Sunt parte vatamata in dosarul Penescu


Ultimul update: Vineri 15 Iunie 2012 03:34
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale
Adrian Mititelu

UPDATE: Adrian Mititelu a declarat la iesirea de la DNA Pitesti, ca a fost audiat in calitate de martor in legatura cu o convorbire telefonica pe care a avut-o cu patronul FC Arges afirmand ca se considera parte vatamata in acest dosar.

Va reamintim ca finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, s-a prezentat luni dupa-amiaza la DNA Pitesti. Acesta nu a facut niciun fel de declaratii la intrarea in sediu privind motivele pentru care a fost chemat la audieri.

Adrian Mititelu s-a prezentat la DNA in jurul orei 14.15 si, potrivit avocatului clubului oltean, Dan Idita, acesta este audiat in dosarul coruptiei din arbitraj.

In dosarul coruptiei din arbitraj au fost arestati, in aprilie 2009, finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, fostul director al societatii PIC din Pitesti, Liviu Facaleata, fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin si fostul sef al Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorilor Pitesti, Cristian Libertatu.

Libertatu, arestat preventiv pentru luare de mita, a iesit din penitenciar in 30 iulie 2009, dupa ce Curtea de Apel Pitesti a admis cercetarea lui in stare de libertate.

Cornel Penescu, Liviu Facaleata si Gheorghe Constantin au fost pusi in libertate vineri seara, dupa ce magistratii Curtii de Apel Ploiesti au decis inlocuirea masurii arestarii preventive in cazul lor cu obligatia de a parasi tara.

 

 

Sursa: Mediafax

Adrian Mititelu, finantatorul Craiovei, acuzat ca a batut un tanar
VIDEO PROTVPLUS.RO