A vrut sa-i dea foc unui angajat de la o companie de telefonie mobila!

Ultima actualizare: 08-05-2012 15:58

Gest cu adevarat socant facut de un barbat din Bucuresti. Orbit de gelozie, acesta a fost extrem de aproape sa provoace o tragedie. A turnat benzina pe consultantul unei companii internationale de telefonie mobila, amenintand ca-i da foc.

 

Au fost momente de panica in sediul unei firme de telefonie care are o reprezentanta in Piata Universitatii, dupa ce consultantul a refuzat sa-i dea barbatului gelos lista cu telefoanele pe care le-a dat sau le-a primit iubita lui.

Tanarul nu i-a oferit decat unul dintre desfasuratoare, asa ca a fost stropit cu benzina. Toti cei de fata, colegi si angajati ai firmei de paza, au sarit ca arsi si l-au imobilizat pe agresor.

In fata anchetatorilor, barbatul a explicat ca nu a primit exact lista cu apelurile care-l interesau pe el. S-a infuriat in clipa in care consultantul firmei i-a spus ca trebuie sa astepte doua zile.

Cum avea benzina in masina, a trecut usor de la amenintari la fapte. Acum este cercetat in stare de libertate pentru amenintare si distrugere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO