A făcut moarte de om pentru un câine!

15-08-2008 01:00

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în căruţa cu care plecase la câmp. Iniţial, oamenii au bănuit că a fost victima unui accident. Acum sunt îngroziţi că în tot acest timp criminalul a trăit printre ei.

Singura care a bănuit că Anghel Costache nu a murit de moarte bună a fost soţia lui. Ea a anunţat poliţia şi imediat a început o anchetă. Chiar fratele lui l-a dat de gol pe criminal, ştiind că agresorul avea un conflict mai vechi cu victima.

Motivul era un câine pe care şi l-au tot disputat după ce unul dintre ei l-a găsit pe stradă. Aşa s-a ajuns la scandal şi apoi la crimă. Poliţiştii şi-au dat seama dintr-o privire că omul a avut parte de o moarte violentă. Cel care i-a provocat-o a încercat să ascundă urmele urcându-l în căruţă.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânăr. Omul nu recunoaşte nimic, dar oamenii legii au probe solide. Mărturia fratelui suspectului, care a fost de faţă la toată întâmplarea.

Rudele bărbatului ucis sunt sfâşiate de durere. Era om gospodar şi s-a dus înainte de vreme, la doar 53 de ani. Tânărul riscă acum să stea după gratii până la 20 de ani.

Sursa: Pro Tv

Tags: câine, argeş, mort,


VIDEO PROTVPLUS.RO