"Am dormit doar 4 ore pe noapte". Povestile de succes al tinerilor care au luat 10 la Evaluarea Nationala

Ultima actualizare: 30-06-2015 06:59
Adevarul

Adevarul prezinta povestea catorva tineri care au reusit sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala. Acestia dezvaluie "secretele" din spatele notei maxime.

"Am participat la toate olimpiadele posibile. In fiecare an am fost la Matematica, dar am fost si la Limba Romana, la Geografie, chiar si la Religie. La Fizica am uitat sa ma prezint”, spune Andi, fara nicio urma de ingamfare. Adolescentul sustine ca nu e chiar atat de greu sa faci performanta cum se crede: “In opinia mea, daca inveti si profesorii te iau de bun, e usor. Sunt pasionat de jocurile video si aloc zilnic destul de mult timp. Imi place in egala masura ca invatatul. Chiar si la sport ma descurc, sunt cel mai bun din clasa la viteza, la volei sau alte sporturi sunt praf.

“In timpul anului scolar dorm cate trei-patru ore pe noapte. Ma trezesc dimineata, beau o ciocolata calda si plec la cursuri. De cand am intrat in vacanta dorm doua-trei ore. Ziua invat, noaptea ma joc pe calculator”, spune Andi. Adolescentul de 10 este singur la parinti. Si-a propus sa de distreze mai mult in vacanta si s-a inscris deja la cursuri de inot."

Citeste toata povestea pe Adevarul.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO