Procesul de vot, întrerupt la secţia de votare din Mamaia. Prezenţa este de 98,34%

26-05-2019 15:50


Mama primarului Constanţei ar fi încercat să introducă în urnă mai multe buletine de vot

Procesul electoral la secţia de votare din staţiunea Mamaia a fost întrerupt după ce s-au terminat buletinele de vot, până la ora 14 votând 297 de persoane, dintre care 258 pe liste suplimentare şi înregistrându-se o prezenţă de 98,34 la sută.

Biroul Electoral Judeţean va trimite acolo buletine de vot de la alte secţii pentru continuarea procesului electoral.

Procesul electoral la secţia de votare amenajată la Hotelul Venus din staţiunea Mamaia a fost întrerupt după ce s-au terminat buletinele vot.

Până la ora 14.00, aici votaseră 297 de persoane, dintre care 258 pe liste suplimentare, iar 39 pe liste permanente şi speciale, prezenţa înregistrată fiind de 98,34 la sută. Pe listele permanente la secţia din Mamaia sunt înscrise 302 persoane, scrie News.ro.

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Constanţa au spus că la secţia din Mamaia vor fi trimise buletine de vot de la alte secţii din municipiul Constanţa pentru continuarea procesului electoral.

Conform datelor de pe siteul Biroului Electoral Central, cei mai mulţi votanţi la secţia din Mamaia au avut vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani – 97 de alegători, urmaţi de cei cu vârste cuprinse între 45 şi 64 de ani – 79 de persoane. Cei mai puţini alegători – 13 – au fost cei peste 65 de ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO