E.U. YES LA VOT. Moise Guran, Adrian Văncică și Vlad Petreanu #YESLAVOT pe 26 mai. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 22 Mai 2019 14:52
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2019 14:44
Categorie: Alegeri Europarlamentare

Moise Guran, Adrian Văncică și Vlad Petreanu merg la vot pe data de 26 mai, la alegerile europarlamentare.

De fiecare dată când decid să ies la vot, o fac pentru copilul meu. Pe 26 mai, o să votez pentru cinste, pentru autostrăzi și pentru o perspectivă decentă a acestei țări. Întotdeauna votul este despre viitor. Eu ies la vot, mai cu sete decât oricând”, spune Moise Guran.

Am 2 fete mici. Ele încă n-au buletin. Votez pentru România în care aș vrea să trăiască ele. Eu ies la vot ca să le scot ăstora din cap că România este o tarla, moștenită de la tac-su. Sunt nebun. Eu chiar cred că votul meu contează”, spune Adrian Văncică.

Eu ies la vot pentru că este dreptul meu și pentru că nu vreau să îi las pe alții să își bată joc de drepturile mele. Ies pentru că vreau să fiu european în țara mea”, spune Vlad Petreanu.

De ce sunt importante alegerile de pe 26 mai și ce impact vor avea

 

Suntem de 12 ani în Uniunea Europeană, iar pe 26 mai avem alegeri europene care vor avea un impact direct în viața noastră.

Știrile PRO TV a demarat campania „E.U. YES LA VOT!”, în care veți vedea de ce este important să fim părtași la alegerile care vor contura viitorul continentului nostru și, de ce nu, rolul nostru în lume.

E dreptul și datoria noastră să decidem pe cine trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European. Și stă în puterea noastră ca, prin ieșirea la vot, să aducem Europa mai aproape de români.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO