Invitați surprinză la EURO 2020. Partida, în pericol din cauza furnicilor zburătoare

Dată publicare: 11-07-2021 15:59
Dată actualizare: 11-07-2021 16:12


furnici zburătoare

Finala EURO 2020, în care se vor înfrunta selecţionatele Angliei şi Italiei, ar putea atrage, pe lângă cei 63.000 de spectatori aşteptaţi în tribunele stadionului Wembley din Londra, şi alţi invitaţi surpriză, mult mai numeroşi.

Dacă temerile legate de ultimul act al EURO 2020 rămân înainte de toate cele sanitare, legate de creşterea numărului de cazuri de COVID-19 în ţară, Oficiul britanic de meteorologice, Met Office, a avertizat că stadionul londonez ar putea fi invadat de roiuri de furnici zburătoare, relatează Agerpres.

"Radarul nostru nu a detectat doar ploaie în această dimineaţă. Deşi sunt câteva averse, multe dintre aceste pete sunt de fapt insecte", a scris Met Office pe Twitter, deasupra unei hărţi care arăta pete albastre mari, în special în nord-vestul Londrei, unde se află stadionul Wembley.

Vara, roiurile de furnici zburătoare, care se reproduc în locuri cu temperaturi ridicate, umede şi fără vânt, sunt frecvente în Anglia. Fenomenul, care ar putea deranja spectatorii şi jucătorii, aminteşte de moliile care au invadat Stade de France la finala EURO 2020, dintre selecţionatele Franţei şi Portugaliei.

Știrile ProTv vă prezintă toate informațiile despre această finală, care va opune echipele Italiei, care are un singur titlu continental, câștigat în urmă cu 53 de ani, şi Angliei, care joacă în premieră o finală de Campionat European.

Sursa: Agerpres

Tags: euro 2020, furnici,


VIDEO PROTVPLUS.RO