Cum a dat jos Cove 14 kilograme în câteva luni. Cele 3 secrete

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 18 Februarie 2018 10:42
Categorie: CSID

Tras ca prin inel, de parcă se însoară chiar el! Facem, astăzi, abecedarul slăbirii alături de Cove. Gata să aducă fericirea pentru o mică armată de mame şi flăcăii lor, în noua emisiune pe care o prezintă la ProTV.

Colegul nostru a reuşit să dea jos 14 kilograme, după o strategie bine pusă la punct. "Problema nu este de a slăbi ci de a te menţine", explica Cove. "Eu nu sunt cel mai bun exemplu în zona asta pentru că am slăbit atunci şi după… "

În ultimele luni, Cove a filmat pentru "Mă însoară mama" peste tot prin ţară. Dar şi în Cipru sau Tenerife. Nu a ratat bucătăria locală! I-am auzit scuzele, l-am înţeles...acum să vedem cum a reuşit să scape de kilogramele nedorită.

"Cel mai important lucru pentru mine a fost următorul: mâncatul la ore fixe. Am mâncat conform regulei, am slăbit 3-4 kilograme într-o săptămână. A treia săptămână a fost o perioadă agitată şi n-am mai putut să mănânc la 2 masa de prânz. Am mâncat la 4 acelaşi regim - nu doar că nu am slăbit ci am pus un kilogram. Doi la mână, să nu mai mănânc nimic seara, adică după 7:30 - 8"

Şi trei... relaţia corectă cu un nutriţionist: "Degeaba el îţi va da avocado pe pâine că poate ţie nu-ţi place avocado, e bun, sănătos, dar nu-ţi place. Ţie trebuie să îţi dea ce îţi place şi el să lucreze la cantităţi".

Ce-a mai făcut? Dimineaţa, două felii de pâine, cu puţină brânză. La prânz, carne cu salată, seara - un bol de supă. E reţeta sigură! De asemenea, a ţinut cont de o informatie utila: controlul ingredientelor.

Cine îi va ţine locul lui Cove în emisiunea ”Vorbeşte lumea“
Cine îi va ţine locul lui Cove în emisiunea ”Vorbeşte lumea“
Astmul, simptome și tratament
Cum ne dăm seama dacă avem astm. Tratamentele recomandate de specialiști
Suptul degetului și suzeta, benefice pentru bebeluși. Ce au descoperit specialiștii
Cum ajută înotul în sarcină și ce exerciții trebuie evitate
Ce mănâncă Jorje înainte de concerte și cum se meține în formă: “Orice exces te dezechilibrează”
Ce beneficii au cei care consumă lapte de măgăriță, singurul care poate fi băut crud
Ce trebuie să faceți dacă aveți un router WI-FI acasă. Avertismentul medicilor despre radiații
mancare
Ce este pauza alimentară şi cum ne poate ajuta organismul