Cove, eliminat de la "Dansez pentru tine". Vezi cine a prins finala

×
Codul embed a fost copiat

Penultima emisiune "Dansez pentru tine" din acest sezon a fost una cu adevarat spectaculoasa. A plouat cu note de 10, dansul la bara a facut furori, perechile dueliste au dansat cu partenerii de viata, iar hip-hop-ul a ridicat sala in picioare.

La sfarsitul emisiunii "Dansez pentru tine",  insa, dupa doua dueluri consecutive si la doar un pas de podium, telespectatorii au hotarat ca perechea formata din Cove si Claudia sa iasa din competitia visurilor.

Obosita si dezamagita, Claudia nu si-a putut stapani lacrimile. Spera ca, daca tot a ajuns atat de departe, telespectatorii o vor sustine si in cel de-al doilea duel. Nu a fost insa asa, dar speranta ei de a-si ajuta mama nu dispare odata cu iesirea din concurs.

"Am incercat sa savurez fiecare moment, indiferent daca a fost tensionat sau foarte placut. Le multumesc tuturor pentru momentele pe care le-am petrecut aici. Va dati seama ca o parte din sufletul meu e asa usor foarte trista", a marturisit Claudia.

"E o performanta faptul ca am reusit sa ne clasam pe pozitia a patra. Mie imi pare foarte rau pentru Claudia pentru ca ea are reale calitati", a spus, la randul lui, Cove.

Citește și
Dansez pentru tine
Seara musicalului si a vedetelor vineri, la "Dansez pentru tine"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Cove si Claudia au reusit, cu putin umor, dar si cu elemente de gimnastica, sa faca unul dintre cele mai bune dansuri la bara, pentru care membrii juriului i-au notat cu 10.

Note de 10 au luat si Lavinia si Decebal, pentru combinatia de dans la bara cu hip-hop. Punctajul obtinut i-a trimis direct pe locul trei in marea finala.

"Nu stiu cat l-am ajutat. Poate eu l-am ajutat cu prezenta mea aici, pentru ca eu am facut cam tot ce-am putut, insa ma bucur din tot sufletul ca am ajuns aici. Vreau sa va spun ca am avut, si nu-mi place sa ma vait, am avut intr-adevar o coasta fracturata, am avut probleme cu ligamentele", a povestit Lavinia.

Corina si Edi au surprins din nou spectatorii, dar si juriul cu coregrafii inedite.

S-au clasat pe primul loc in marea finala si acolo isi doresc sa si ramana. Roxana Ionescu si partenerul ei Stefan parca au avut aripi aseara cand au luat cele mai mari note.

Au revenit cu mare placere pe ringul de la dansez Victor Slav impreuna cu Adriela Morar ,fosta partenera a lui Smiley, cu un dans extrem de pasional executat pentru un caz umanitar.

Nu s-a lasat mai prejos nici Liviu Virciu care si-a scos noua iubita in lume si pe ringul de dans.

Saptamana viitoare telespectatorii vor hotara soarta celor trei perechi ramase in concurs. Doar una dintre ele isi va implini visul, asa ca daca aveti vreo favorita o puteti vota la numarul 1322.

Citeste si:

Dans la bara si hip-hop. Show senzual, vineri seara la "Dansez pentru tine"

Lavinia si Decebal, la al treilea duel la Dansez pentru tine. Cum poti vota


 

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
VIDEO / Corina Bud: dans senzual la bara pe tocuri de 15 cm!
VIDEO / Corina Bud: dans senzual la bara pe tocuri de 15 cm!

Dupa ce la antrenamentele pentru dansul la bara Corina Bud a cazut de mai multe ori si s-a umplut de vanatai...

Seara musicalului si a vedetelor vineri, la
Seara musicalului si a vedetelor vineri, la "Dansez pentru tine"

O zi de relaxare este binevenita, mai ales pentru cele trei perechi de la "Dansez pentru tine" care au scapat de duel in aceasta saptamana. Roxana, Corina Bud si Lavinia si-au invitat partenerii la o masa in familie, concert sau shopping.

Cove si Claudia vor sa treaca de duelul de la
Cove si Claudia vor sa treaca de duelul de la "Dansez pentru tine"

Spectacolul merge mai departe in "Ringul visurilor" pentru duelistii Cove si Claudia. Cei care au incercat sa faca ceva mai mult decat dans, au creat personaje si ne-au spus povesti, pregatesc noi stiluri impresionante.

Recomandări
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea
Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari.

 

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.