Corina Caragea, despre dieta si exercitii fizice. Secretele prezentatoarei pentru o silueta de model

01-05-2015 12:48


"Nu ma abtin de la nimic. Imi umplu farfuria, dar aleg portii mici", cam asa suna mai toate regulile simple si la obiect, pe care le urmeaza Corina Caragea.

Prezentatoarea Stirilor ProTV din Sport nu se da deloc in vant dupa prajeli. E fan declarat al supelor si al exercitiilor fizice care tin celulita la distanta. La aceasta reteta am integrat si noi o ora de sport la inaltime.

Corina Caragea stie regula. Orele de munca se termina in sala de sport. Exercitiile dau rezulte, dar sunt prea tehnice. Ne mutam in vant si sub cateva picaturi de ploaie. La 50 de metri deasupra asfaltului.

Corina Caragea: "Prefer miscarea in aer liber si nu miscarea in sala. Bineinteles ca merg si la sala, dar ma simt mai bine afara, intr-un parc cu rolele, e mult mai distractiv in aer liber. Am o bicicleta pliabila si atunci e foarte usor sa o strang si sa o pun in portbagaj."

Bicicleta e buna, daca se opreste intr-o farfurie mica.

Corina Caragea: "Incep cu o supa si atunci am stomacul partial plin, dar gust din toate si nu am frustrarea asta, aoleu mi-e pofta de nu stiu ce si ce mai fac ca nu vreu sa ma ingras. Iau o felile de tort dar nu tot tortul, am masura si stiu unde sa ma opresc."

Miscarea in aer liber, la inaltime, reduce la jumatate posibilele noxe inhalate. Iar citadinii au de ce sa o ia in considerare.

Ioan Cordos, medic primar chirurgie toracica: "Pai acum cand sunt pe 3 benzi bara-n-bara, pai cate toxice din arsura aia din motorina si benzina se elimina in atmosfera? Despre asta e vorba, gudronul care se arde acolo."

Doua millioane de substante toxice sunt produse zilnic pe strazile Bucurestiului, de cele 2,5 milioane de masini. Situatia nu e compensata de cele 13 milioane de metri patrati de spatii verzi.

In 1.000 de kilometri de mers, o masina consuma oxigenul necesar unui om pentru un an intreg. Tocmai statisticile va spun raspicat: Faceti sport in parc. Sau deasupra tuturor, daca iubiti bicicleta.