Un refugiat irakian a fost achitat in Austria, desi a violat un baiat de 10 ani. "Era o urgenta sexuala"

Ultima actualizare: 25-10-2016 00:57
politie austria

Decizie socanta a unui tribunal din Austria.

O curte de apel din Viena a decis ca un refugiat irakian de 20 de ani, identificat ca Amir A., care a violat un baietel de 10 ani la piscina, nu poate fi condamnat. Instanta a decis ca nu se poate demonstra ca baiatul a spus “Nu”. Si asta cu toate ca victima este in continuare sub tratament pentru soc post-traumatic.

Mai mult, violatorul a primit ca insotitor un alt baiat de 15 ani, care sa-l ajute sa se integreze in Viena si sa ii serveasca drept translator. Decizia primei instante a fost anulata de Curtea Superma, care a spus ca trebuie stabilit daca victima a consimtit sau nu.

Un salvamar a chemat imediat ambulanta dupa ce a vazut baiatul in lacrimi, in timp ce imigrantul se distra la piscina Theresienbad, sarind de pe trambulina de 3 metri. Politistii l-au arestat pe lor, iar in timpul interogatoriului barbatul a spus ca a avut "o urgenta sexuala", intrucat nu mai facuse sex de 4 luni. Agresorul, care a intrat in tara pe 5 septembrie prin Balcani, si lucreaza ca taximetrist in Viena, le-a spus politistilor ca stia ca face "o greseala" si ca nu a vrut sa-l raneasca pe baiat.

Incidentul s-a petrecut pe 2 decembrie, insa politia nu l-a facut public pentru a proteja baiatul. Dupa ce au circulat pe Facebook mai multe zvonuri, autoritatile au anuntat oficial detaliile infioratoare ale evenimentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO