Moartea televizoarelor 3D. Marea promisiune a anului trecut, un esec greu de acceptat in 2013

Dată publicare: 12-01-2013 18:09
Dată actualizare: 15-01-2013 07:08


televizoare 3d

Anul trecut era marea promisiune a anului, in 2013 insa marii producatori nu stiau cum sa-l ascunda pe sub pres. Tehnologia 3D a murit la fel de rapid cum a aparut pe buzele consumatorilor.

"Prea scumpa, prea enervanta, prea limitata", asa cum e descrisa intr-un editorial Guardian, tehnologia 3D a fost aproape invizibila la CES 2013, la doar un an dupa ce producatorii de televizoare se laudau cu ea peste tot.

In schimb, acum toata lumea promite calitate ULTRA-HD, dar in continuare in 2D.

Doar LG si o companie din Pennsylvania s-au obosit sa insite cu televizoarele 3D la CES, americanii fiind cei care au incercat sa ofere aceasta tehnologie chiar fara folosirea ochelarilor speciali.

In schimb, 3D-ul pare sa fie tot mai interesant prin perspectiva imprimantelor, mai noteaza Guardian. O imprimanta 3D a ajuns la performante incredibile. Replicator 2 poate fi o solutie excelenta pentru un arhitect, atata timp cat isi permite sa plateasca 3.000 de dolari pentru ea.

Citeste si:

Businessul care a schimbat fast-food-ul pentru totdeauna. Creatorul este comparat cu Steve Jobs, iar produsele sale cu iPhone

Germania striveste Dacia. Oferte de masini mici si SUV-uri noi la preturi de pana-n 10.000 de euro

Sursa: Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO