Caras-Severin: Barbat retinut pentru ca si-ar fi ucis prietenul dupa mai multe pahare de bautura

29-07-2013 11:13


loc crima, legisti

 Duminica dimineata, politistii din judetul Caras-Severin au fost sesizati printr-un apel 112 despre faptul ca in curtea unui salas din Resita se afla un barbat decedat.

 Mai multi politisti insotiti de criminalisti au ajuns imediat la fata locului, unde au constatat ca intra-adevar la locul mentionat se afla trupul neinsufletit al unui barbat.

Din primele cercetari facute, oamenii legii au identificat victima, un barbat de 58 de ani. Acesta avea mai multe plagi la nivelul corpului, fapt ce i-a determinat pe politisti se gandeasca imediat ca au de-a face cu o crima.

In urma investigatiilor, oamenii legii l-au identificat pe principalul suspect, un barbat de 60 de ani care se cunostea cu barbatul decedat. In urma anchetei, a iesit la iveala faptul ca cei doi consumasera alcool sambata, in locuinta victimei. Cel mai probabil, intre ei s-a iscat o cearta care a culminat cu fapta infioratoare.

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, iar politistii continua cercetarile pentru a stabili cum s-a petrecut totul. Cadavrul a fost transportat la morga pentru necropsie, in urma careia se vor stabili si cauzele exacte ale decesului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO