BLACK FRIDAY cu masini de tocat carne, mixere si frigidere in Bistrita. "La salariile astea, orice reducere conteaza"

21-11-2014 10:28


Black Friday

Zeci de bistriteni s-au asezat la coada, vineri dimineata, inca de la ora 5.00, in fata unui magazin care a anuntat reduceri de Black Friday, oamenii spunand ca sunt interesati sa cumpere televizoare si alte electrocasnice reduse cu pana la 30%.

Cu toate ca vineri dimineata, la Bistrita era lapovita, frig si batea vantul, bistritenii dornici sa profite de reducerile de Black Friday s-au trezit de la primele ore ale diminetii ca sa fie primii la usa magazinelor dupa ce au studiat, pe internet, dupa miezul noptii, ofertele companiilor.

"Am venit sa vad o masina de spalat. Preturile nu sunt cele anuntate pe internet. Sunt foarte multe produse care au preturile mai mari decat au anuntat ei pe internet. Lumea a venit ca-s preturi bune la televizoare si tablete", a declarat o femeie corespondentului MEDIAFAX.

O alta femeie care a a iesit din magazin cu o masina de tocat carne a declarat ca este mai ieftina cu 40%. "Am mai luat si un televizor si un mixer, sunt deja in masina. La salariile actuale si
la traiul pe care il avem orice reducere e buna"
, a spus femeia.

“Sunt interesat de o masina de spalat mai performanta. M-am uitat pe internet si nu am vazut sa fie redusa, asa ca am venit la magazin sa ma conving”, a declarat un barbat.

O alta familie a cumparat inca de la ora 6.00 o plasma. “Costa 1400 de lei la pret intreg, iar redusa e 1000 de lei”, a spus femeia, in timp ce barbatul se chinuia sa strecoare aparatul in portbagaj.

“Sunt interesat de reducerile acestea de Black Friday, dar sunt cam mici. Daca ar fi fost preturile reduse cu adevarat, mi-as fi cumparat o combina frigorifica. Dintr-o pensie de 400 de lei nu prea poti sa-ti cumperi asa ceva”, a declarat, la randul sau, un batran care spera sa beneficieze de reducerile de Black Friday.

O familie si-a cumparat un smart tv. “Eu am fost cu ideea”, a declarat doamna. “Ne-am trezit la ora 5.00 si am cumparat un televizor care costa 1.900 de lei initial, cu 1.400 de lei. Consider ca am facut o afacere”.

Un barbat care a iesit cu doua aparate a facut repede un calcul pentru a demostra ca a meritat efortul sa se trezeasca la 5.00: "Am cumparat o masina de tocat carne si am castigat la ea 60 de lei, am mai luat un mixer si am economisit 30 de lei. Eu zic ca merita sa te trezesti la 5.00 dimineata pentru o economie de 100 de lei”.

Alti bistriteni care au stat la coada de la ora 5.00 au cumparat aspiratoare, masini de tocat carne, expresoare, perii de par, tablete si telefoane mobile.

O femeie in varsta care a iesit bucuroasa cu un aspirator in brate a declarat ca nu stie cu cat a fost mai ieftin, pentru ca nu stia cat costa inainte si nici nu s-a interesat. "Am dat pe el 200 de lei si sunt multumita”, a spus ea.

Multi dintre cei care au vizitat la prima ora magazinele au iesit cu mana goala. Ei au spus ca nu au fost atrasi de oferte si ca mai cauta si in alta parte.

O femeie care lucreaza in strainatate a declarat ca in magazinele din Spania unde s-a stabilit, de Black Friday poate cumpara cu 30 de euro un produs care costa 150 de euro, astfel ca ea a plecat dezamagita din magazine spunand ca multe preturi sunt reduse doar cu 10%.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO