Un nou trend pe YouTube. Mii de femei se filmeaza in timp ce fac un test de sarcina si fanii afla rezultatul inaintea sotilor

Dată publicare: 09-01-2015 12:34
Dată actualizare: 12-01-2015 06:57


sarcina

Un nou trend ia amploare pe YouTube, unde din ce in ce mai multe femei aleg sa imparta cu toti utilizatorii un moment intim: acela in care fac un test de sarcina, indiferent de rezultatul pe care il obtin.

De exemplu, o tanara din Marea Britanie nu a avut nicio retinere in a incarca pe YouTube un videoclip din vacanta sa in Grecia, unde a aflat ca este insarcinata pentru a doua oara. "Credeam ca am plecat in concediu fara copii. Dar ia uite ce fac acum", spune Kerry. Tanara a filmat si momentul in care apar cele doua linii albastre pe test.

Motivul? "Am primit multe mesaje dragute de la cei care ma urmaresc pe YouTube. SUnt make up artist, dar am descoperit ca videoclipurile despre viata mea de familie ii intereseaza mai mult pe oameni decat un machiaj. Fanii mei stiau ca am pierdut doua sarcini pana acum, asa ca s-au bucurat pentru mine", a povestit ea pentru Daily Mail.

Pe YouTube exista chiar un grup al femeilor care incearca sa ramana insarcinate si al celor care documenteaza virtual fiecare pas al sarcinii. Grupul, denumit Womb Tubers, numara peste 18.000 de videoclipuri, iar multe au strans peste 1 milion de afisari.

Nu doar bucuria de a afla ca vor deveni mame le inspira pe femei. Corinne a publicat momentul in care testul ei de sarcina a iesit negativ. "Desi a fost o experienta oribila pentru mine, nu am ezitat sa incarc clipul pe YouTube. Am vrut sa fiu un sprijin pentru alte femei care au trecut prin ce trec eu. Iar mesajele frumoase pe care le-am primit au fost o consolare pentru mine", spune femeia, care recunoaste si ca, de multe ori, sotul ei afla chiar de pe YouTube rezultatul testului.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO