"Lumea spune ca sunt nebuna, dar eu m-am casatorit din dragoste". Cum arata sotul acestei femei FOTO

03-07-2013 16:16
Sursa: aufeminin.com


nunta

In ultimii 10 ani, o artista din Australia, Jodi Rose, a calatorit in toata lumea ca sa inregistreze vibratiile din cablurile podurilor ca apoi sa foloseasca sunetele pentru a crea muzica experimentala.

Se poate spune ca in timp a cladit o relatie de-a dreptul intima cu podurile si recent s-a decis sa faca acest lucru oficial, casatorindu-se cu un pod din sudul Frantei, relateaza aufeminin.com.

BACALAUREAT 2013. Subiecte si barem la matematica. Calculeaza-ti nota

BACALAUREAT 2013. Subiecte si barem la istorie. Calculeaza-ti nota

Le Pont du Diable (Podul Diavolului) este un pod vechi de 600 de ani, iar pentru Jodi este pur si simplu “alesul”. Dupa ce a vazut zeci de poduri interesante in toata lumea, a decis ca vrea sa-si celebreze dragostea pentru poduri cu acesta.

Ma face sa ma simt conectata cu lumea. Este stabil, adanc infipt in pamant, in timp ce eu sunt nomada. Imi ofera un sentiment de stabilitate. Este sotul perfect: puternc si stabil”, spune Jodi Rose.

Pentru nunta unica, Jodi si-a cumparat rochie de mireasa si a comandat un buchet. La ceremonie au participat zeci de oameni, inclusiv primarul celei mai apropiate localitati. Nunta a fost doar un simbol al iubirii pentru poduri pentru ca o astfel de casatorie nu poate fi recunoscuta oficial.


 

Sursa: aufeminin.com

VIDEO PROTVPLUS.RO