Fotografiile care l-au scos din minti.Ce a facut barbatul care si-a vazut iubita in aceasta ipostaza

Dată publicare: 12-05-2012 15:59
Dată actualizare: 23-07-2012 06:40


Emily Longley

Nu este usor sa-ti vezi iubita in astfel de fotografii, nici macar daca ea este model, iar imaginile sunt de reclama, insa reactia unui tanar de 20 de ani este greu de inteles.

Elliot Turner, fiul unui bijutier britanic foarte bogat, si-a iesit din minti cand a vazut ultimul pictorial al iubitei sale, Emily Longley, 17 ani, facut in cadrul unui contract de modelling. Adolescenta a pozat alaturi de ospatari semi-dezbracati, pe care ii atinge.

Acesta a fost unul din motivele care l-au impins pe Turner la crima. In urma cu un an a stragulat-o pe Emily, iar parintii lui l-au ajutat sa ascunda urmele crimei.

In timpul procesului care este in desfasurare in aceasta perioada, Elliot Turner a spus ca a fost furios si jenat de aceste fotografii. De altfel, asta rezulta si din cateva mesaje trimise la vremea respectiva unei prietene de-a fetei:

Nu stiu cine a organizat ultima sedinta foto, dar nu vreau ca Emily sa aiba de-a face cu perversi pentru ca ii voi ucide. N-o mai incuraja sa faca fotografiile astea, este inacceptabil. Pune-te in locul meu. Nu incerca sa-mi strici relatia si n-o incuraja pe Emily sa se poarte ca o tarfa”.

In cursul procesului a rezultat ca Elliot Turner a amenintat-o cu moartea pe Emily de 15 ori in timpul relatiei lor care a durat cateva luni. Cu toate acestea si in ciuda tuturor probelor, tanarul neaga comiterea faptei. Procurorii l-au acuzat deja de crima, iar parintii lui sunt acuzati de complicitate.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO