Detaliile emotionante despre moartea printesei Diana care ies la iveala abia acum: "Se vedea clar"

Dată publicare: 10-10-2013 17:04
Dată actualizare: 13-10-2013 07:26


printesa diana

Moartea printesei Diana este inca un subiect invaluit in mister. Incetul cu incetul insa ies la iveala detalii care clarifica partial lucrurile.

Potrivit nation.com, o noua carte despre moartea printesei, scrisa de Alan Power, "The Princess Diana Conspiracy", dezvaluie faptul ca medicul care s-a ocupat de corpul neinsufletit al printesei a observat ca aceasta era insarcinata in 10 saptamani in momentul in care a decedat, scrie www.perfecte.ro.

Radiologul Elizabeth Dion si asistenta de garda din acea noapte au vazut amandoi fatul atunci cand cadavrul printesei a fost adus la spital.

Potrivit cartii, acesta ar fi fost si adevaratul motiv pentru care casa regala a cerut ca trupul sa fie imbalsamat cat mai repede, totul numai pentru a asunde sarcina si pentru a nu se afla ca tatal bebelusului era chiar Dodi Fayed, iubitul musulman al printesei: "Se vedea clar fatul. Jocelyn Magellan a spus ca si ea a vazut copilul in burta Dianei", a declarat Dion.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Mai mult decat atat, referitor la viata de dinaintea accidentului si presupusa relatie cu medicul Hasnat Khan - tratata in cel mai recent film despre viata Printesei Diana - tribune.com dezvaluie ca au existat o multime de lucruri care l-au nemultumit pe barbat. Daca pana acum nu a vrut sa vorbeasca despre ceea ce s-a intamplat intre ei, filmul l-a intrigat atat de mult incat a decis sa rupa tacerea.

Khan a declarat ca nu a vazut si ca nu a auzit pe cineva sa se fi uitat la pelicula, dar exista ceva care il nemultumeste: "Este bazat pe o idee superficiala si este un soi de tradare a faptelor", a spus medicul cardiolog pentru publicatia "The Sun".

Acesta a mai tinut sa specifice ca familia lui nu a refuzat sa se casatoreasca cu Printesa Diana pentru ca nu era de religie musulmana, asa cum s-a zvonit multi ani la rand.

Sursa: perfecte.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO