Au cheltuit 250.000 de euro ca sa se transforme in Barbie si Ken. Cum arata cuplul dupa transformare. FOTO

20-10-2015 09:16


Barbie si Ken

Anastasia Reskoss si Quentin Dehar - un tanar cuplu din Franta - sunt atat de obsedati de papusile Barbie si Ken incat scopul lor in viata este acela de a face cat mai multe operatii estetice pentru a arata identic cu jucariile adorate.

Pana acum, Anastasia si Quentin, 20 si 23 de ani, care sunt impreuna de 3 ani, au cheltuit 250.000 de euro pe operatii estetice si chiar si-au schimbat legal numele in Barbie si Ken, relateaza The Sun.

"Chirurgia plastica este pasiunea vietii noastre. Vrem sa ne petrecem tot restul vietii metamorfozandu-ne in papusile pe care le iubim atat de mult", spune Anastasia, care este studenta.

Quentin, care este proprietarul unui magazin de telefoane, a spus: "Ne place sa fim Ken si Barbie. Asta ne apropie si mai mult si aratam fantastic impreuna. Parintii mei m-au rasfatat si mi-au dat bani pentru operatii, pentru ca stiu cat de important este pentru mine."

Cei doi si-au facut mai multe operatii la fata, iar Anastasia si-a facut si implanturi la sani si fese. Intentioneaza sa se casatoreasca si sa faca copii pe care, de asemenea, sa-i transforme in Barbie sin Ken.

VEZI AICI cum aratau inainte de operatii

 

Do you think they achieved it?

Posted by The Sun on Monday, October 19, 2015

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO