Ancheta la o scoala din Bihor. Un baietel de sase ani ar fi fost batut de bunica unui coleg de clasa

13-11-2013 15:42


Scoala

Incidentul s-a petrecut chiar in sala de clasa, inainte ca invatatoarea sa ajunga la prima ora.

 

 Femeia acuzata sustine ca a vrut sa ii dea o lectie baiatului care l-ar fi agresat de mai multe ori pe nepotelul ei si, l-a atins putin cu mana. Cazul a ajuns acum in atentia Politiei, iar conducerea scolii vrea si ea sa afle ce s-a intamplat.

Cei doi copii sunt colegi in clasa zero si, la inceputul acestei saptamani, unul dintre ei i-a spus bunicii ca prietenul sau l-a batut. Foc si para, femeia a gasit de cuviinta sa ii faca nepotului ei dreptate. Mama unui alt coleg de-al copiilor a auzit de la fiul sau ce s-a intamplat. Parintii baiatului batut au aflat apoi chiar de la el intreaga poveste.

Sotul bunicii acuzate sustine ca aceasta a vrut sa il sperie pe baiat pentru ca acesta sa nu se mai lege de nepotul lor.

Alina Dinu, subcomisar Politia Judeteana Bihor: ”La postul de politie Popesti a fost inregistrata plangerea depusa de familia baietelului. Politistii bihoreni efectueaza cercetari in cauza".

Conducerea scolii a declansat si ea propria ancheta interna si incearca sa gaseasca solutii rapide pentru a evita repetarea unor astfel de incidente.

Sursa: Pro TV

Tags: ancheta, scoala, bihor,

VIDEO PROTVPLUS.RO