Aglomeratie la Vama Bors. TIR-urile se intind pe o coada de sase kilometri, la iesirea din tara. VIDEO

Ultima actualizare: 23-05-2014 00:12

 Nervi intinsi la maximum si asteptare grea pentru sute de soferi de TIR, care aveau de gand sa iasa in aceasta dimineata din tara, prin Vama Bors, din Bihor.

 Fara nicio explicatie, oamenii s-au trezit ca sunt nevoiti sa se aseze la o coada intinsa pe sase kilometri. Soferii stau cu orele la rand si inainteaza extrem de lent.

Coada care s-a format in aceasta dimineata la Vama Bors a dat peste cap planurile transportatorilor. Multi dintre soferi nu vor mai ajunge in timp util la destinatie, iar sutele de camioane care s-au adunat, au ajuns pana aproape de zona industriala a municipiului Oradea.

"Stau aici de la sase dimineata. Deci de aproape sase ore", a spus un sofer. 

"E bataie de joc. Isi bat joc de noi", a spus alt sofer.

"Nu mai putem sa ne respectam programul. Eu trebuia sa ajung in Ungaria si de acolo in Luxembourg. Vamesii se pun si controleaza si in spate", a spus alt sofer.

Potrivit soferilor, intr-un tir vamesii maghiari ar fi depistat marfuri fara acte. Autoritatile romane neaga acest lucru si spun ca aglomeratia este cauzata de numarul tot mai mare de camioane care trec frontiera. Din fericire, soferii autoturismelor si autocarelor nu sunt afectati de aceasta situatie, si trec prin vama pe un traseu separat.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO