Mesajul Ecaterinei Andronescu pentru elevii care au picat BAC-ul: "Sa nu se descurajeze"

Ultima actualizare: 03-10-2012 11:55
Ecaterina Andronescu

Ministrul Educatiei, Ecaterian Andronescu, le recomanda elevilor care nu au promovat examenul de bacalaureat sa nu se descurajeze, intrucat urmeaza etapa din luna august, iar pana atunci va cere scolilor sa organizeze cursuri.

 

"Sa nu se descurajeze. Vom cere scolilor sa organizeze cursuri in aceasta perioada", a spus Andronescu.

Intrebat daca se vor modifica subiectele pentru luna aufgust, in sensul de a fi mai putin dificile, ministrul Educatiei a spus ca "nu ar fi corect sa fie o alta abordare a subiectelor".

"Nu ar fi corect fata de cei care au promovat acum", a sustinut Andronescu.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca, potrivit raportarilor din 30 de judete, rezultatele de la bacalaureat de anul acesta sunt comparabile cu cele de anul trecut, in unele judete au scazut notele, in altele au crescut, fata de 2011.

Ministrul Educatiei a sustinut ca la acest moment are rezultatea complete din 30 de judete.

"Pe medie rezultate sunt comparabile cu cele de anul trecut. Media generala se plaseaza sub 0,5 puncte diferenta, ceea ce in limitele unei evaluari normale ma pot trimite pe mine sa spun ca sunt comparabile cu cele de anul trecut. Exista judete ce au scazut foarte mult si judete care au crescut, in raport de rezultatele primite pana la acest moment", a afirmat Andronescu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO