Tara unde scoala de soferi poate fi platita in sex. Doi ministri au explicat conditiile legale pentru un astfel de schimb

Ultima actualizare: 23-12-2015 07:19
barbat cu cheia de la masina in mana

“O tura pentru o tura”. Astfel se numeste, neoficial, practic prin care cursurile de conducere auto pot fi platite cu o partida de sex. Se intampla in Europa, intr-o tara cunoscuta pentru toleranta sa.
 

Mai precis, in Olanda, unde guvernul a precizat oficial, in urma unei interpelari a parlamentarilor conservatori, ca este perfect legal ca instructorii auto sa ofere ore de condus in schimbul serviciilor sexuale, cu conditia ca elevii sa aiba peste 18 ani. In schimb, au precizat ministrii Justitiei si Transporturilor, e ilegal sa oferi sex in schimbul orelor de condus, scrie Telegraph.

“E important ca instructorul sa fie cel care are initiativa”, se afirma in raspunsul oficial, care precizeaza totusi ca practica este “indezirabila”. O astfel de practica, cunoscuta popular drept "o tura pentru o tura", se pare ca a devenit destul de raspandita in ultima vreme in Olanda, dovada cautarile pe net cu subiectul “sex contra lectii de conducere”.

Conservatorii se opun, insa, invocand faptul ca o asemenea tranzactie nu este fiscalizata. In Olanda, prostitutia este legala.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO