O noua companie de automobile se afla in mijlocul unui scandal urias. Aproximativ 130 de masini au explodat spontan, in mers

Ultima actualizare: 25-10-2015 06:59
Vauxhall masini

Dupa scandalul imens prin care trece Volkswagen, o alta companie de automobile are de infruntat probleme mari, dupa temerile ca masinile produse de ei reprezinta un pericol.
 

Compania Vauxhall Zafiras ar putea retrage de pe piata sute de mii de masini fabricate intre 2005 si 2014, in timp ce incearca sa afle motivul pentru care aproximativ 130 de automobile au explodat spontan, scrie The Telegraph.

Vauxhall a anuntat ca trateaza problema drept una urgenta si ca efectueaza teste pentru a afla ce anume face ca autoturismele sa ia foc. Mai multe surse din interiorul companiei, citate de publicatia The Telegraph, afirma ca principala problema ar fi sistemul de incalzire si ventilare.

Compania a aflat inca din vara ca 20 automobile au explodat spontan, insa au actionat abia dupa ce trei mamici, ale caror masini au luat foc in timp ce copiii lor se aflau inauntru, au lansat o campanie pe Facebook prin care cereau explicatii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO