Mark Zuckerberg isi schimba Golful cu o masina care costa 1.300.000 de dolari. Are cel mai greu nume de tinut minte

Ultima actualizare: 17-07-2014 00:25
Pagani Huayra

"Racheta" are 720 de cai putere si prinde suta cat ai spune "Facebook". Toata lumea a ras de Mark Zuckerberg cand s-a dus la un restaurant cu un Golf GTI (200 CP).

Cel mai tare om din Facebook are o avere neta de 30 de miliarde de dolari. Nu si-a luat nici Bugatti, nici Ferrari, nici Rolls, desi si-ar fi permis cate 30.000 de bucati din fiecare. Acum umbla un zvon pe toate site-urile de cancan si masini din SUA ca Mark face marea trecere de la o masina pentru toata lumea la un bolid pentru cativa oameni de pe planeta.

Huayra este modelul cu cel mai greu nume de tinut minte. Cei de la Top Gear au facut chiar un test ca sa afle asta. Este construita de Pagani, care mai are modelul Zonda - ceva mai cunoscut. Masina italieneasca are un motor V12 AMG (provenienta Mercedes), de 6 litri si 730 de cai putere. Atinge 100 km/h in 3 secunde si 370 km/h viteza maxima. Pana cand a iesit pe piata in 2012 a fost masina vedeta in jocul pe calculator Need Ford Speed (The Run).

Acum, italienii incep sa livreze primele Pagani Huayra in SUA si surse sigure au spus pentru online-ul american ca unul din modele "bate" la usa lui Zuckerberg.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO