Celebrul ARO al lui Ceaușescu, scos la licitaţie de Fisc. Care este preţul

09-01-2019 19:17

Ceauşescu şi Gorbaciov în ARO, 1987

Averea lui Nicolae Ceaușescu se vinde bucată cu bucată. Dacă ai fost fascinat de mașina ARO cu care dictatorul mergea în vizitele de lucru, poți acum să o cumperi.

Fiscul a scos maşina la licitație, după ce a confiscat-o de la omul de afaceri Ovidiu Tender. Atenție, însă! Prețul este pe măsura faimei: minimum 30.000 de euro.

A fost fabricat în 1977 și a fost celebru la vremea lui. Vorbim despre autoturismul marca ARO 304 la bordul căruia Nicolae Ceaușescu se fălea să apară. După moartea dictatorului, acesta a intrat în posesia omului de afaceri Ovidiu Tender, iar acum a ajuns la stat.

Fiscul i l-a confiscat pentru câ are datorii și urmează să fie scos la licitație pe 31 ianuarie cu un preț care pornește de la 137.500 de lei, adică 30.000 de euro, neimpozabili. Ca și caracteristici are 72.453 de kilometri la bord, un motor de 2.500 cmc, tapițerie din piele și trapă electrică.

Cine este interesat să-l cumpere, trebuie să știe că licitația va avea loc la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ilfov , din strada Lucrețiu Pătrășcanu nr 10, sector 3. Pentru a participa la licitație trebuie să depui înainte:
- oferta de cumpărare;
- dovada plății de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție;
- împuternicirea persoanei care-l reprezintă pe participant;
- copie de pe actul de identitate;
- declarație pe proprie răspundere prin care se certifică că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Este important ca plata taxe de participare la licitație să se facă până pe 30 ianuarie, la ora 12.00. Iar dacă vrei să vezi mașina înainte, poți cere o vizionare la numărul de telefon: 0786.543.421.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO