Transilvania Fest incepe la sfarsitul saptamanii. Produsele traditionale vor fi la loc de cinste


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 14:41
Categorie: Ardeal
Transilvania Fest incepe la sfarsitul saptamanii. Produsele traditionale vor fi la loc de cinste

Festivalul „Transilvania Fest” ce va avea loc in weekend promite sa puna accent pe promovarea traditiilor si a obiceiurilor din Transilvania, prin conectarea si sprijinirea activa a micilor producatori.

Transilvania Fest va avea loc in acest an in Piata Unirii, in weekendul 20 - 22 septembrie 2013. Participantii sunt asteptati cu o combinatie intre gustul mancarii locale, obiectele traditionale, prezentarea costumelor populare si comercializarea produselor locale.

La dispozitia spectatorilor vor fi demonstratii si competitii, care vor pune accentul pe bucataria traditionala dedicata membrilor comunitatilor locale, cu sprijinul profesionistilor internationali din domeniul culinar. Clujenii vor putea descoperi si degusta produsele regionale, precum vinul, branza, mierea, produse de panificatie, carne afumata, gem si muraturi.

Cei mai interesati vor putea vizita fermele locale, iar cei mici vor avea parte de activitati distractive, educative si interesante in spatii special amenajate. Numeroase activitati vor avea parte in acest weekend precum cinema in aer liber, ateliere, demonstratii de gatit si multe altele pentru cei ce aleg sa fie prezenti la festival.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO