Tinerii clujeni, asteptati la Targul de Cariere

03-11-2014 12:01


Tinerii clujeni, asteptati la Targul de Cariere

Pregatirile pentru Targul de Cariere au ajuns pe ultima suta de metri. Tinerii in cautarea unui loc de munca sau a unui internship platit sunt asteptati cu CV-ul de cei peste 30 de angajatori prezenti la targ, care ofera oportunitati de cariera variate.

Cea mai mare retea de evenimente de acest tip din Romania si Republica Moldova, Targul de Cariere, revine la Cluj-Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor, marti si miercuri, intre orele 10.00 si 16.00. Accesul la eveniment este gratuit.

Printre posturile prezentate la targ se numara: inginer de calitate, inginer de testare, contabil, operator de call-center, reprezentant de vanzari, analist de afaceri, specialist de marketing, administrator de sistem, manager de proiect, dezvoltator de soft, cercetator de piata, recrutator, manager de restaurant, administrator de pensiune.

Locurile de munca sunt localizate atat in Cluj-Napoca, cat si in alte orase, cu varianta relocarii: Bucuresti, Brasov, Craiova, Iasi, Sibiu, Slatina si Timisoara. Se cauta si vorbitori de limbi straine: engleza, franceza, germana, italiana, maghiara, ceha, sarba, portugheza si spaniola.

Candidatii sunt asteptati marti si miercuri, 4-5 noiembrie, intre orele 10.00 si 16.00, la Casa de Cultura a Studentilor.

TInerii sunt asteptati si la standul de consiliere in cariera pentru a afla cum isi pot imbunatati CV-ul, iar cei care vin la targ cu CV-ul eJobs completat minim 90% intra in cursa pentru un laptop si un smartphone.

In continuarea evenimentului, joi si vineri se desfasoara, tot la Casa de Cultura a Studentilor, Targul de Cariere in IT, dedicat celei mai dinamice industrii clujene. Peste 25 de angajatori vin aici cu oferte de angajare, oportunitati de practica si stagii de internship-uri sau de voluntariat.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO