Targul Gaudeamus isi deschide astazi portile in Piata Unirii din Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16
Cluj, Gaudeamus, targ de carti

Cea de a XV-a editie a Targului GAUDEAMUS Cluj-Napoca se desfasoara in perioada 9 - 13 aprilie, in incinta unui pavilion deja traditional pentru sarbatoarea cartii, amenajat in Piata Unirii.

Caravana GAUDEAMUS ii asteapta pe impatimitii lecturii in Piata Unirii cu un festin de carti fosnitoare: literatura de fictiune sau memorialistica, biografii, dar si poezie, albume de arta, manuale de limbi straine sau studii academice din diferite domenii, de la volume de psihologie sau psihanaliza pana la studii de economie sau savuroase carti de bucate, acestea sunt cateva dintre deliciile editiei.
De astazi si pana duminica, in cadrul targului GAUDEAMUS Cluj-Napoca sunt programate prezentari si lansari de carte si la intalniri cu scriitori, intr-o atmosfera destinsa si joviala.

Totodata, clujenii sunt asteptati sa doneze carti in proiectul „Cartile se intorc acasa”. Volumele donate isi vor gasi locul in bibliotecile rurale din Transilvania.

Tot in cadrul targului, olimpicii internationali ai judetului Cluj vor fi premiati pentru performantele lor, licecenii sunt asteptati sa participe la etapa locala a Concursului National de Lectura „Mircea Nedelciu”, iar tinerele pasionate de lectura sunt asteptate la Miss Lectura.

Programul de vizitare este urmatorul:

- miercuri – sambata, intre orele 10.00 si 20.00;
- duminica, intre orele 10.00 si 14.00.

Intrarea este libera pentru toate categoriile de vizitatori.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO