Targ de job-uri pentru medicii si asistentii medicali din Cluj-Napoca

19-10-2016 15:44

Targ de job-uri pentru medicii si asistentii medicali din Cluj-Napoca

Aceasta toamna aduce un nou sezon de Targuri de Job-uri in domeniul medical, unde cei care sunt in cautarea unui loc de munca pot intalni zeci de recrutori care le vor oferi cele mai potrivite oportunitati, atat in tara, cat si in strainatate.

Cadrele medicale din Cluj-Napoca sunt invitate la Targul de Joburi Careers in White pe 6 noiembrie la Casa de Cultura a Studentilor (Piata Lucian Blaga, nr. 1-3), intre orele 10:00 si 16:00.

Aici se vor intalni cu agentii de recrutare, reprezentanti ai spitalelor si clinicilor medicale din Europa si nu numai, dar si cu reprezentatii altor centre medicale care le vor pune la dispozitie toate informatiile de care au nevoie pentru a reusi sa isi gaseasca job-ul potrivit.

Job-urile prezente in cadrul targurilor sunt adaptate nevoilor si intereselor candidatilor din Romania si se adreseaza tuturor categoriilor de personal medical: medici specialisi, medici rezidenti, dentisti, asistenti medicali, fizioterapeuti, moase, absolventi de Medicina si alte categorii. Personalul medical din Romania este la mare cautare in aceasta perioada, atat in tara noastra, cat si in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Ofertele puse la dispozitie de recrutorii prezenti in cadrul targului din Cluj-Napoca, din aceasta toamna aduc personalului medical dornic de noi oportunitati, nu doar conditii de munca la cele mai inalte standarde, ci si salarii atractive care pot ajunge chiar si pana la 13.000 de euro pe luna, in functie de experienta si specializare. De asemenea, acestia pot beneficia si de alte facilitati, cum sunt cursurile de limba straina gratuite, ajutor in gasirea unei locuinte, obtinerea Vizei si a permisului de sedere, dar si ajutor in relocarea intregii familii.

Participarea la targ este gratuita, iar participantii sunt sfatuiti sa isi aduca CV-ul la eveniment. Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul www.careersinwhite.com.


 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO