Sustine Fondul Jazz in the Park si poti merge la UNTOLD

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
Sustine Fondul Jazz in the Park si poti merge la UNTOLD

Biletul neobligatoriu la Jazz in the Park te poate trimite la UNTOLD Festival. Campania de sustinere a Fondului Jazz in the Park continua saptamana aceasta.

Cumpara un bilet neobligatoriu la Jazz in the Park in perioada 6-12 iunie si intri automat in tombola de la finalul saptamanii. Doi dintre cei care cumpara bilete neobligatorii vor castiga cate un abonament full la festivalul UNTOLD care va avea loc la Cluj in perioada 4-7 august.

Daca vrei sa cumperi mai multe bilete, asta inseamna pentru tine sanse mai mari de castig.

Banii colectati din bilete neobligatorii merg spre finantarea unor proiecte de arta experimentala. Fondul Jazz in the Park va directiona sumele spre proiectele Moara, Mascarici si Our Environment Remixed, proiecte selectate de juriul Jazz in the Park.

Iata despre ce e vorba pe scurt:

Moara by Blajin va fi locul tau preferat de relaxare si socializare. Pe Canalul Morii, cei de la Blajin vor constui o instalatie din lemn sub forma unei punti.

Our Environment Remixed isi propune sa ne faca sa descoperim muzica parcului intr-un mod inedit. Ideea presupune realizarea unui pupitru de muzica electronica care sa functioneze pe baza sunetelor inregistrate in parc. Sistemul va fi gandit pentru interactiune astfel incat fiecare vizitator va avea ocazia sa creeze muzici electronice din sunetele copacilor, pasarilor, mediului in care va fi amplasat sistemul de sunet.

Mascarici este un proiect de reinterpretarea cartilor de joc multiculturale. Isi dau mana 26 de ilustratori grafici. Ei isi unesc talentul pentru a crea un set special de carti de joc.

Cum poti contribui

Contribuie la sustinerea acestor proiecte. Cumpara online prin reteaua BiletMaster un bilet neobligatoriu la Jazz in the Park.

In perioada 6-12 iunie cei care cumpara bilete neobligatorii intra in tombola UNTOLD. Vom avea doi castigatori care se vor bucura de festivalul din luna august.

Cumpara biletul tau neobligatoriu de aici:
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47003516/Fondul-Jazz-in-the-Park

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO