Sfarsitul lunii a adus schimbari in Consiliul Local al primariei din Targu Mures

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04
Sfarsitul lunii a adus schimbari in Consiliul Local al primariei din Targu Mures

Sala de sedinte a fost luata cu asalt astazi de sportivii care au asteptat cu sufletul la gura ca edilii sa voteze suma cu care sportul targumuresean va fi sustinut.

Inainte ca edilii sa intre in dezbaterea celor 20 de proiecte aflate pe ordinea de zi, a avut loc si un moment festiv.

Un nou consilier a depus juramantul si a promis ca va participa activ la deciziile luate la nivel de primarie. Este vorba de targumureseanul Calin Moldovan.

De altfel Moldovan este si primul consilier care lanseaza prima aplicatie online pentru asociatiile de proprietari. Practic proprietarul va putea avea mult mai usor acces la activitatea asociatiei de acasa si isi va putea achita online cheltuielile.
De meserie operator de infrastructura, Calin Moldovan a luat locul colegului sau Ioan Farcas. Acesta din urma a decis sa iasa din randul consilierilor.

Dupa momentul festiv, edilii au intrat in dezbateri despre banii alocati pentru sport dar si pentru a decide soarta podului peste raul Mures care trebuie sa intre urgent in reparatii.

Pe de alta parte consilierii au discutat si despre trecerea in folosinta gratuita al unui teren de catre agentia nationala de locuinte, necesara pentru constructia unui bloc cu 26 de apartamente.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO