Razie printre cersetori. O femeie perfect sanatoasa pretindea ca este invalida


Ultimul update: Sambata 24 Mai 2014 00:21
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014 17:08
Categorie: Ardeal
Alba, cersetori

Ca se pot face bani foarte usor, profitand de buna credinta a semenilor, o dovedeste si cazul unei cersetoare de 35 de ani din Alba Iulia, care induiosa trecatorii, pretinzand ca este mutilata in urma unui accident cumplit.

Ca sa fie credibila, femeia isi infasura mainile in bandaje imbibate cu iod si bulion. Era cunoscuta de multa vreme in oras, dar nimeni nu poate spune cat a castigat cu aceasta stratagema.

Femeia a fost prinsa cersind, in urma unei razii facute de politistii din Alba Iulia pe strazile orasului. Le-a spus ca are acasa 9 copii de crescut si ca, invalida fiind, nu poate sa-i hraneasca si sa-i imbrace decat apeland la mila trecatorilor. A inventat un asa-zis accident de tren, in urma caruia ar fi ramas fara maini. Politistii au demascat-o si, dupa ce i-au luat amprentele si au introdus-o intr-o baza de date, au lasat-o sa plece, fara vreo sanctiune.

Noul Cod Penal nu mai pedepseste cersetoria cu inchisoare, ci doar cu amenzi simbolice, de cel mult 100 de lei. Asa se face ca, la scurt timp dupa ce a plecat de la sectie, femeia a fost vazuta din nou "la lucru" in gara din Alba Iulia, purtand, fireste bandajele false si insirand aceeasi poveste. In ultimele zile, 15 cersetori au fost ridicati de pe strazile orasului si amendati.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO