Prima masura pe care a luat-o Florian Walter dupa ce a revenit la "U" Cluj: a schimbat antrenorul

Ultima actualizare: 25-10-2013 06:54
Teja

Asa cum ProSport a anuntat in exclusivitate, Florian Walter se implica din nou la "U" Cluj. Prima decizie pe care a luat-o a fost schimbarea antrenorului Gheorghe Barbu.

Omul de afaceri a insistat ca pe banca "sepcilor rosii" sa vina Mihai Teja, secund la Astra pana acum. Acesta n-a mai fost niciodata antrenor principal pana acum, dar a lucrat ca secund pentru Mircea Rednic la Dinamo, Standard si Petrolul si pentru Isaila la Astra Giurgiu. In varsta de 35 de ani, Teja este unul dintre cei trei antrenori romani care au absolvit renumita scoala de la Coverciano. Ceilalti doi sunt Ilie Alexe si Dan Dudita.

Mihai Teja vine intr-un moment foarte dificil pentru "sepcile rosii". Dupa 11 etape, "U" Cluj se afla pe penultimul loc in clasamnt, cu doar 4 puncte, la 6 lungimi de primul loc care asigura ramanerea in Liga I. Clujenii au marcat doar de 7 ori pana acum si au primit 22 de goluri, ca mai slaba defensiva din campionat, alaturi de Otelul.

Inlaturat de la Steaua de Piturca

Mihai Teja a ajuns la Steaua la inceputul sezonului 2007/2008. A fost antrenor secund al ros-albastrilor inca din mandatul lui Gheorghe Hagi, el ocupana aceeasi functie si cand principali au fost Massimo Pedrazzini, Marius Lacatus, Dorinel Munteanu, Cristiano Bergodi si Mihai Stoichita. Venirea lui Piturca, in 2010, a insemnat despartirea lui de formatia din Ghencea, actualul selectioner venind cu staff-ul sau.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO