Politistii din Alba fac eforturi sa afle identitatea unui gasit mort intr-un lan de porumb

Ultima actualizare: 13-10-2012 11:00

Singurul indiciu pe care il au este ca a lucrat la un localnic din comuna Dumitra, caruia i s-a prezentat sub numele de Aurel. Politistii i-au intocmit un potret robot, pe care l-au trimis la toate sectiile de politie din tara.

Aurel, cum s-a prezentat barbatul, a facut cunostinta cu noul lui patron in gara. Fara sa-i puna prea multe intrebari, acesta i-a dat pe mana oile sale. Dupa cateva luni, angajatul sau a disparut fara urma, apoi, dupa alte trei saptamani, a fost gasit fara suflare intr-un lan de porumb de la marginea satului.

Inca nu s-a stabilit cauza mortii, mai ales ca trupul era intr-o stare avansata de descompunere, iar politistii nu au gasit nici acte de identitate asupra cadavrului. Ca sa-l identifice pe Aurel, oamenii legii au apelat la un specialist si i-au intocmit omului un portret robot pe baza descrierilor facute de patronul lui si localnici. Apoi, l-au trimis la toate sectiile de politie din tara, in speranta ca vreo ruda sau cunostinta a barbatului, il va recunoaste.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO