Poleiul a facut victime azi-noapte pe soselele din Maramures

19-12-2013 10:31


Doua accidente au avut loc la interval de doar cateva minute, din cauza drumului acoperit de gheata, spun politistii. Mai multi soferi au derapat, iar masinile lor au ajuns pe contrasens.

 Primul accident s-a petrecut la 10 km de Baia Mare, in localitatea Tautii Magheraut. Un tanar de 25 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Exact atunci insa, din fata se apropia o alta masina, condusa de o femeie. Nici ea n-a reusit sa evite impactul, iar in urma izbiturii cele doua autoturisme au fost aruncate la zeci de metri una fata de cealalta.

Ambii soferi au fost raniti si transportati la Spitalul din Baia Mare. Tanarul care a recunoscut ca a provocat accidentul este ranit usor. Soferita are insa ceva rani mai serioase.

La doar cateva minute dupa ce echipajele s-au retras, un alt accident era anuntat la 112. S-a intamplat in localitatea Satulung, la circa 20 km distanta fata de primul, iar cauza, spun politistii, a fost aceeasi: drumul acoperit de polei. Un barbat care se intorcea din Italia, sa-si petreaca acasa sarbatorile, s-a trezit brusc in fata cu un alt autoturism. N-a avut ce sa mai faca, iar impactul s-a produs.

In masina care a intrat pe contrasens, spun politistii, se aflau patru persoane printre care si un copil de 10 ani. El a fost si singurul ranit. A fost transportat rapid la Spitalul din Baia Mare, iar medicii spun ca ranile pe care le prezenta nu sunt prea grave.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO