Poftiti la masa. Studentii gatesc friptura de vita cu jeleu, salam de peste si bere cu cirese

×
Codul embed a fost copiat

Acestea sunt doar cateva dintre produsele inedite pe care pofticiosii le-au putut gusta la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

Studentii din anii terminali si-au prezentat "creatiile" in cadrul lucrarilor de licenta. Sute de curajosi au gustat din ciudatele preparate si nu putini au fost cei care s-au declarat incantati.

Pe principiul doi in unu, Andreea Cosma a imbinat cotletul haiducesc cu iaurtul. „Contine atat lapte cat si carne si eu cred ca poate fi sa fie consumat atat ca masa de dimineata cat si intre mese”.

Sportivii ar putea fi cei mai fideli consumatori ai sucului de fructe cu lapte degresat si zer, datorita proteinelor pe care le contine. "Pe langa cel cu lapte degresat m-am gandit sa valorific si un alt produs din industria alimentara si anume zerul si asa am obtinut doua sortimente noi de suc", explica Ana Circu, expozant.

Pe un alt stand stundentii au expus ulei de camelina, folosit ca biocombustibil la avioane, dar foarte bogat in omega 3 si 6, in vitamina E si antioxidanti.

Citește și
Un miros de-ti lasa gura apa s-a raspandit in toata Bistrita
Trucul prin care s-a câștigat marele premiu de peste 9 milioane de euro la 6 din 49. Biletul a costat 4.413 lei

Curiosii au mai putut gusta si friptura de vita cu jeleu, branza telemea din lapte de capra cu adaos de marar, crema de unt cu ulei de palmier si bere cu cirese. Toate produsele bio au fost ambalate si imbuteliate in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, unde a si avut loc expozitia.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
Citește și...
Evenimente pentru toate gusturile. Zilele Clujului inseamna distractie, spirit de echipa si aventura
Evenimente pentru toate gusturile. Zilele Clujului inseamna distractie, spirit de echipa si aventura

Clujenilor li s-a pregatit un sfarsit de saptamana extrem de incarcat – vor avea parte de concerte, competitii sportive si spectacole memorabile. Pentru toate acestea, ei se vor desfata cu preparate de la Festivalul Culinar International in aer liber.

Un miros de-ti lasa gura apa s-a raspandit in toata Bistrita
Un miros de-ti lasa gura apa s-a raspandit in toata Bistrita

21 de bucatari si-au pus sortul la brau si-au pregatit gulas la ceaun, dupa cele mai indraznete retete si cu ingrediente uneori surprinzatoare. Ceaunele au dat in clocot aproape toata ziua, iar aburii delicioasei mancari au atras zeci de pofticiosi.

Recomandări
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului

Comisia Europeană a aprobat o măsură a statului român în valoare de 790 de milioane de euro pentru acoperirea costurilor excepţionale generate de închiderea a patru mine de cărbune necompetitive din Valea Jiului.

Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”
Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”

Preşedintele regiunii spaniole Valencia, Carlos Mazon, a recunoscut vineri că au existat ”erori” în gestionarea inundaţiilor dramatice de luna trecută, şi a prezentat ”scuzele” sale pentru întârzierile în ajutorarea sinistraţilor, relatează AFP.

Cu câți bani va rămâne câștigătorul premiului de peste 9,58 milioane de euro de la 6/49 după ce va plăti impozitele
Cu câți bani va rămâne câștigătorul premiului de peste 9,58 milioane de euro de la 6/49 după ce va plăti impozitele

A dat norocul peste un român care a câștigat, joi seara, premiul cel mare de la Loto 6 din 49.