Paszkany schimba jumatate de echipa. Numai 5 jucatori mai au asigurat postul de titular

CFR Cluj

Postul de portar si flancurile echipei sunt vizate de Paszkany si Muresan pentru transferuri. Tinte sunt atat din Liga I, cat si din Portugalia.

Clujenii anunta ca intaresc echipa pentru a forta calificarea in grupele Ligii Campionilor si mai apoi cea in primavara europeana, dar si un nou campionat.

Bucuria pentru castigarea celui de-al treilea titlu din istorie de catre CFR a fost de scurta durata pentru Andone, Muresan si Paszkany. Cei trei s-au pus la masa discutiilor si au analizat de ce are nevoie echipa pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor. „Am inceput sa lucram la aceasta campanie de achizitii de acum un an, de atunci urmarim jucatori. Marti (n. red: ieri) plec in Portugalia timp de o saptamana dupa jucatori. Sper ca nu voi veni cu mana goala”, a spus Iuliu Muresan. Ce tintesc clujenii? Explica Ioan Andone, desi acesta nu a semnat inca prelungirea contractului. „Avem nevoie de portar apropiat ca valoare de Beto, sunt sanse mici ca acesta sa mai ramana. Mai apoi, echipa are nevoie de intariri pe flancuri”, a spus Andone.

Vor sa prinda primavara Ligii

CFR va aduce in aceasta vara un portar, un fundas dreapta, doi mijlocasi laterali, unul ofensiv si un atacant. „Orice jucator e de vanzare pentru un pret bun. Ne dorim ca sa perfectam toate transferurile pana ce vom incepe pregatirea de vara. Obiectivul imediat e Supercupa si calificarea in grupele Ligii. Mai apoi, vizam calificarea in primavara europeana si un nou titlu de campion”, a sintetizat Paszkany campania de achizitii a CFR-ului si obiectivele pentru 2012-2013.

Citește și
De Zerbi
Paszkany a inceput sa remanieze lotul. Peralta si De Zerbi, out
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Sougou pleaca in Franta sau Rusia

Postul de mijlocas dreapta a fost acoperit in sezonul recent incheiat cu brio de Modou Sougou, dar sunt sanse mici ca acesta sa mai ramana in Gruia, fiind dorit de mai multe cluburi din Franta si Rusia. Paszkany cere pentru transferul acestuia minim 3 milioane de euro. Sougou a ajuns gratis la CFR acum un an, reusind sa marcheze 10 goluri in 33 de partide jucate. A fost si pe lista Stelei, dar MM Stoica a preferat sa il transfere pe Tatu.

„Vom aduce 5-6 titulari, pe care vrem sa ii putem direct in primul unsprezece cand incepe sezonul urmator”, Paszkany Arpad, finantator CFR Cluj

Cum va arata CFR in 2012-2013

?
? Cadu Maftei Camora
? Sare ? ?
Kapetanos ?

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Se da jos din tren? Andone e tentat sa plece de la CFR
Se da jos din tren? Andone e tentat sa plece de la CFR

Ioan Andone nu duce lipsa de oferte dupa ce e luat al 8-lea trofeu din cariera. Tehnicianul va discuta in weekend cu Paszkany si va decide daca va mai continua la CFR.

Paszkany a inceput sa remanieze lotul. Peralta si De Zerbi, out
Paszkany a inceput sa remanieze lotul. Peralta si De Zerbi, out

Sarbatoarea titlului a fost de scurta durata pentru doi mijlocasi ai CFR-ului, sustine prosport.ro. Sixto Peralta, fotbalist adus gratis in ianuarie 2008, a fost anuntat de sefi ca nu ii va mai fi prelungit contractul, scandent in aceasta luna.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.