(P) UBB scoate la concurs 604 locuri bugetate la nivel master pentru admiterea din toamna


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 15:54
Categorie: Ardeal
UBB

In perioada 9-20 septembrie UBB va scoate la concurs 604 locuri bugetate, forma de invatamant cu frecventa, pentru programele la nivel master. Incepand cu aceasta sesiune de admitere, studentii licentiati pot opta pentru 15 noi programe de masterat.

Universitatea Babes-Bolyai a primit, conform Ordinului Ministrului din 13.08.2013, acreditare pentru aceste programe de masterat. Incercand sa-si adapteze oferta educationala cerintelor studentilor si pietei muncii UBB propune periodic noi specializari, atat la nivel licenta, cat si la nivel masterat. Pentru anul universitar 2012-2013 cele 15 programe noi la nivel master sunt: Proiectarea si dezvoltarea aplicatiilor enterprise (in limba maghiara); Inteligenta computationala aplicata (in limba engleza); Biologie medicala; Biologie medicala (in limba maghiara); Ecologie culturala; Gestiunea integrata a resurselor de dezvoltare; Evaluarea politicilor si a programelor publice europene; Teorie critica si studii multiculturale (in limba maghiara); Metode si practici alternative in invatamantul primar si prescolar (in limba maghiara); Evaluarea dezvoltarii regionale; Managementul proiectelor in sfera administratiei publice; Stiinta, tehnologie si inovatie in administratia publica/Science, technology and innovation in public governance (in limba engleza); Politici de incluziune a romilor/Policies for roma inclusion (in limba engleza); Teologie romano-catolica pastorala aplicata (in limba maghiara) (Alba Iulia); Teatru contemporan (actorie si teatrologie) (in limba maghiara).

Perioada de inscriere, probele de concurs, afisarea rezultatelor, depunerea contestatiilor, confirmarea locurilor, perioada de redistribuire a locurilor ramase disponibile, au fost stabilite la nivelul fiecarei facultati din cadrul UBB.

Calendarul admiterii poate fi consultat la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro/ro/master/calendar_sept.php.

"Vino sa studiezi la cea mai mare universitate din Transilvania! Universitatea Babes-Bolyai iti ofera: 21 de facultati si peste 100 de departamente, peste 260 de programe de studii la nivel de licenta, toate perfect adaptate pietei muncii, cadre didactice cu cea mai inalta pregatire, burse de studii la universitati de top din Europa, peste 5.000 de locuri de cazare in camine moderne, zone de agrement, baze sportive la standarde occidentale. Intra in comunitatea UBB!"

Sursa: Pro TV

(P) Peste 600 de locuri bugetate la nivel licenta disponibile la UBB pentru admiterea din toamna
Peste 200 de studenti ai UBB vor fi instruiti de specialistii Google
Peste 200 de studenti ai UBB vor fi instruiti de specialistii Google
VIDEO PROTVPLUS.RO