Ogararu a facut "lista neagra": patru jucatori pusi pe liber de "U" Cluj. Unul dintre ei ar putea ajunge la Dinamo

06-01-2015 15:32


Ogararu a facut

Stojanovic, Bucsa, Musat si portarul Niculescu si-au reziliat contractele cu Universitatea. George Ogararu a cerut aducerea unui fundas central si al unui atacant. Bucsa va jucat la ETO Gyor, in timp ce Musat ar putea ajunge la Dinamo.

George Ogararu a incropit „lista neagra” in perioada sarbatorilor. Primul jucator cu care „U” Cluj a reziliat contractul a fost Dan Bucsa, care a cerut ruperea unilaterala a intelegerii, pentru a pleca alaturi de Vasile Miriuta la ETO Gyor.

Urmatorul jucator la care s-a renuntat a fost sarbul Sasa Stojanovic, mijlocasul de 31 de ani adus in vara de Mihai Teja fiind folosit putin in mandatul lui Ogararu.

Pe langa cei doi, clujenii au renuntat, imediat dupa Revelion, la fundasul stânga Nicolae Musat si la portarul Vladimir Niculescu, la decizia exclusiva a lui George Ogararu. “Le multumim celor doi pentru devotamentul si profesionalismul de care au dat dovada”, scrie intr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.

Fundasul stânga s-ar putea intoarce la Dinamo, acolo unde este dorit de Mihai Teja, cel care l-a adus si la Universitatea Cluj.

Cauta un fundas central si un atacant

“Sepcile rosii” si-au facut planurile si pentru achizitii. George Ogararu a cerut aducerea unui fundascentral si a unui atacant, posturi pe care le considera deficitare. Piata olandeza este prima pe care o testeaza cei de la “U” Cluj, care isi vor relua pregatirea pe 12 ianuarie, iar din 19 ianuarie vor pleca intr-un cantonament in Turcia.

Sursa: ProSport

VIDEO PROTVPLUS.RO