O tanara din Sibiu a reusit imposibilul – sa-l vada pe sotul ei arestat pentru ca a violat-o

28-11-2012 10:39


In multe familii din Romania, sotul este considerat stapan absolut. Cazurile in care o femeie umilita, batuta si batjocorita de barbatul ei isi cauta dreptatea in fata legii sunt extrem de rare.

Sotul unei tinere de 26 de ani, mama a trei copii, a fost arestat pentru ca si-a violat sotia. Culmea este ca in urma cu un an omul a injunghiat-o in piept si era judecat inclusiv pentru tentativa de omor.

Familia din Talmaciu are 3 copii mici, iar femeia este in concediu de maternitate si se ocupa de ei. Avea probleme tot mai mari cu sotul, care pierdea aproape toti banii la jocurile de noroc. La ultimul conflict, nevasta a crezut ca nu mai scapa vie din mainile lui.

Victima spune ca a fost violata cu salbaticie si numai norocul a facut ca o vecina sa sune chiar atunci la usa. Ranita a apucat sa-i spuna in soapta ce se intampla, iar femeia a chemat politia.

Sunt putine cazurile in care un viol intre soti poate fi dovedit. De aceasta data, politistii au gasit probe destule. Nevasta a prins si ea curaj si a facut o plangere, desi in trecut cind s-a ales cu un plamin perforat, l-a iertat pe atacator.

Legea impotriva violentei in familie, promulgata in martie, se dovedeste utila pentru mii de femei terorizate de partenerii lor. O femeie agresata de partener poate cere instantei un ordin de restrictie. Cei care incalca regula ajung in arest.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO