O tanara de 24 de ani din Satu Mare sustine ca a fost violata de patronul ei


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2013 02:17
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2013 16:13
Categorie: Ardeal
violata

Din patron si angajata, doi satmareni au devenit inculpat si reclamanta. Asta, dupa ce o tanara de 24 de ani le-a spus politistilor ca barbatul care ii oferise primul ei loc de munca, a batut-o si a violat-o.

 

Tanara povesteste ca a fost foarte bucuroasa cand, in urma cu cateva luni, a reusit sa-si gaseasca o slujba la o firma care producea alcool. La scurt timp, spune ea, patronul a inceput sa-i adreseze tot felul de invitatii, sub pretextul ca vrea sa discute problemele firmei intr-un cadru mai "prietenos". Fata a acceptat de teama sa nu-si piarda slujba si, cum barbatul nu a depasit vreo limita, a accepat si ultima invitatie, in apartamentul lui din Satu Mare. Mare greseala, insa, pentru ca o data ajunsi acolo, sustine tanara, el a lovit-o si a batjocorit-o fara mila. Spre seara, cand a ajuns acasa, i-a povestit ceea ce i se intamplase logdonicului ei si impreuna au mers la politie.

Patronul firmei spune ca au existat intr-adevar relatii intime intre ei, insa au fost liber consimtite. Cu toate acestea, oamenii legii au stabilit ca se face vinovat de viol si l-au retinut pentru 24 de ore. Ulterior, judecatorii l-au lasat in libertate, cu interdictia de a parasi localitatea si de a se apropia de tanara de 24 de ani, pe toata durata anchetei.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO