Nepotul regelui Cioaba, arestat preventiv pentru vatamare corporala

Ultima actualizare: 03-11-2012 08:41

O confruntare violenta a fost surprinsa de camera de supraveghere a unei sali de jocuri de noroc din Sibiu. Agentul de paza de acolo a fost stalcit in bataie de trei indivizi, printre care se afla si nepotul regelui Cioaba.

Desfigurat, cu nasul rupt si coastele fisurate, agentul zace in spital, iar agresorii au fost arestati. In imaginile suprinse de camera de supraveghere se vede cum agentul de paza este incoltit de trei barbati care, dupa o scurta discutie, incep sa-l lovesca. Mai intai cu pumnii, iar apoi cu picioarele.

Cazuta la pamant, victima incearca sa-si protejeze capul si nici vorba sa poata riposta. Vreme de patru minute, barbatul este lovit continuu. Cand a fost dus la spital era desfigurat, iar medicii au constatat ca are traumatism cranio-cerenral, nasul si coastele rupte. Intre timp, politistii au declansat ancheta si au aflat ca batausii au vrut sa se razbune pe agentul care, la randul lui, le-ar fi agresat un amic. Doi dintre ei au fost arestati pentru 29 de zile.

Cel de-al treilea, nepotul regelui Cioaba, care are doar 17 ani va sta in arest mai putin timp - are mandat pe numai 19 zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!